O nama

O nama


Stolarija Gradiv d.o.o. osnovana je 1993. godine i registrirana je kao tvrtka koja obavlja poslove na području građevinarstva, proizvodnje i trgovine. Osnovna djelatnost tvrtke je izrada građevinske stolarije i proizvoda od drvenih materijala.
Poslujemo diljem Republike Hrvatske zahvaljujući sjajnim izvedbenim rezultatima.

Stolarija Gradiv posjeduje konzervatorsko-restauratorsku licencu Ministarstva kulture Republike Hrvatske za izvođenje stolarskih, tesarskih, podopolagačkih i zidarskih radova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara. Izvodimo specifične radove na sakralnim objektima, starim gradskim jezgrama, vilama i drugim objektima pod ingerencijom konzervatorskih odjela.

Posjedujemo također licencu Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Županije Karlovačke za realizaciju praktičnog dijela naukovanja za zanimanje stolar zahvaljujući kojoj imamo pravo sklapati ugovor o naukovanju uz pravo naziva „Majstorski obrt s pravom naučnika“.

Suglasnost Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske za izvođenje radova na građevinama I., II., III. i IV. skupine zahtjevnosti potvrđuje kvalitetu poslovanja stolarije Gradiv d.o.o.

Dugogodišnji rad i trud stolarije rezultirao je izgradnjom velikog broja kuća, obnovom objekata oštećenih za vrijeme Domovinskog rata u suradnji s prestižnim donatorskim kućama IRC i CRS za obnovu oštećenih kuća I., II. i III. kategorije.
Kontinuiranim usavršavanjem, širenjem ponude, praćenjem trendova, održavanjem visoke razine preciznosti i kvalitete u svom dugogodišnjem poslovanju stvorili smo široku mrežu zadovoljnih klijenata.

Antun Ivičak